Logo en huisstijl Ontwerp

Ontwerp van uw logo, huisstijl en website.

Voor zelfstandigen en KMO's in de omgeving van Diest.

Zoekt u een kwaliteitsvol logo en huisstijl ontwerp met een duidelijke en krachtige boodschap, dan bent u hier op de juiste plaats.

Als logo ontwerper creëer steeds opnieuw met veel liefde voor het vak tal van beeldmerken en zo ook de uitstraling van uw onderneming of zaak.

Uw huisstijl is datgene wat uw klanten te zien krijgen, en wordt zo consequent mogelijk toegepast op uw communicatie, zowel online op uw website ontwerp als offline: visitekaartjes, belettering, facturatiepapier, briefhoofden, folders, …

Door consequent gebruik te maken van uw logo en huisstijl versterkt u uw merk en geniet u zo van een blijvende impact bij uw klanten. Uw logo en huisstijl kan ook worden toegepast op uw website. Zo bied ik u een totaaloplossing aan: een ontwerp op maat van a tot z tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Bent u op zoek naar een origineel logo en huisstijl ontwerp die bij het imago van uw bedrijf of onderneming past? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte. Wij frissen uw huidig logo op of we ontwerpen u een nieuw logo of huisstijl.


Vul het contactformulier in voor meer info 

of geef me een seintje op 0479 87 18 03.

Ik help u graag verder!

Web en 3D

Rafael Schollen
Hoste 10, 3290 Deurne-Diest
T +32 (0)479 87 18 03

BTW 0537.514.810