Websites

CARS and MORE - More than cars
CARS and MORE is gespecialiseerd in verkoop van jonge tweedehandswagens als ook nieuwe wagens. Op deze site is het mogelijk om te koop aangeboden wagens te bekijken tot in het kleinste detail. Je kan er ook jouw droomauto laten zoeken. Door ervaring en verschillende contact is CARS and MORE in staat een wagen te vinden die aan al jouw wensen voldoet.

@Maarne - Inonstop van 't Voorhof
@Maarne biedt hun sporthengst 'Inonstop van 't Voorhof' aan om deze te laten bijdragen bij de fokkerij van sportpaarden.

MBT Group
MBT Group is gespecialissserd in bouwen en verbouwen met een volledige begeleiding van begin tot einde.

Logopedie Het Speelhof
Speelhof Diest in een Logopedie praktijk. Evy Brams en Sally Vertessen laten u door hun website leren welke stoornissen er allemaal bestaan en wat de behandelingen hiervoor zijn.

PCab
PCab is een is een sinds 2013 door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten erkende vennootschap. Onder leiding van Guy Porto-Carrero (extern accountant en belastingconsulent) richt PCab zich op de begeleiding en ondersteuning van jonge en groeiende kmo’s.

Voor PCab hebben we zowel het logo als de website ontworpen.

DDS Diest
DDS Diest is een politieke partij. Via hun website houden zij de kiezers en de bewoners van Diest en Deelgemeenten op de hoogte van het reilen en zeilen van het politieke gebeuren in Diest.

DDS Diest

Casa Do Vale
Casa Do Vale is een moderne villa gelegen aan de westkust van Portugal op een heuvelkant met zicht op de Atlantische Oceaan...

Logo / Huisstijl

Celektro
Spandoek van 210cm op 90cm op gaatjes doek. Omgezoomd en ringen om de 30 cm.

@Maarne
Spandoek van 245cm op 100cm. Omgezoomd en ringen om de 30 cm.

GWS
Algemene bouw - Nieuwbouw en Renovatie. Ontwerp huisstijl en visitekaartjes.

Cars and More
Ontwerp logo en in nabije toekomst een nieuwe website.