WAAROM IS EEN WEBSITE BELANGRIJK VOOR UW BEDRIJF?

Een website, omdat iedereen er eentje heeft, is een verouderde gedachte. Het internet is inmiddels volledig in het leven van ons mensen geïntegreerd, we internetten 24/7 met onze smartphone en tablet. Steeds meer mensen gaan meteen even ‘googelen’ als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn. Dit betekent dat uw website het eerste contact is met uw doelgroep en potentiële klanten. Om de klant te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en daarnaast goed in gebruik is. Ook moet de website inhoudelijk voldoen aan de wens van uw potentiële klanten, want wat willen zij precies weten? Welke informatie hebben ze nodig? Ook uw huidige klanten komen wellicht steeds vaker op uw website. Waarschijnlijk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, diensten en acties. Of om informatie op te vragen. Hieronder drie redenen waarom een goede en duidelijke website zo belangrijk is voor uw bedrijf:

1. Google

Wat is het eerste dat u doet wanneer u ergens naar op zoek bent? Juist, u gaat even googlen! Veruit het grootste deel van de mensen in België en Nederland googlet als ze ergens naar op zoek zijn.

2. Presentatie

Als u een potentiële klant ontmoet, wilt u kunnen laten zien dat uw bedrijf professioneel is. Dit kan natuurlijk door een goed verhaal te vertellen. Maar wat nou als die potentiële klant uw concurrenten ontmoet die ook een goed verhaal vertellen én op internet terug te vinden zijn met een professionele website? Dan zijn uw concurrenten in de meeste gevallen in het voordeel.

3. Duidelijkheid en toegankelijkheid

Mensen kunnen gemakkelijk contactgegevens opzoeken en duidelijk zien welke diensten u verzorgt en/of welke producten u verkoopt op de website. Op een visitekaartje past al deze informatie niet. Op een folder kunt u een hoop kwijt, maar een website is veel toegankelijker dan een folder. Een website kunnen uw potentiële klanten bekijken op hun smartphone terwijl ze wachten op hun broodje bij de bakker! Daarnaast is een website dynamisch; verouderde informatie kan worden geupdate waarna het direct bereikbaar is voor uw doelgroep.

       Vraag uw Offerte onderaan deze pagina aan        

ENKELE TIPS BIJ UW ZOEKTOCHT

Hoogstwaarschijnlijk zal u een aantal offertes van verschillende bedrijven gaan vergelijken. We sommen even op waar u rekening mee moet houden bij de vergelijking: - De offerte moet de totale kost bevatten zodat u achteraf geen extra kosten heeft die u niet verwachtte. - Is de offerte niet duidelijk voor u, vraag dan steeds extra informatie! Een gedetailleerde beschrijving van de uit te voeren werken is eigenlijk een must. Laat een opsomming maken van wat de designer allemaal voor u moet doen, zoals het aantal pagina's, type van de pagina, foto-pagina en hoe de foto's getoond moeten worden, aanwezigheid van contactformulier of niet, enz. - Zorg er steeds voor dat u een offerte heeft op papier, dit is een overeenkomst tussen beide partijen.

WEB EN 3D - DUIDELIJK EN EERLIJK!

Duidelijkheid en eerlijkheid primeren bij  Web en 3D ! Wij zorgen steeds voor een zeer   duidelijke en  eerlijke offerte die volledig aan uw eisen en wensen voldoet.
Is er iets niet duidelijk aan de offerte, aarzel niet om ons te contacteren ! Je krijgt zo snel mogelijk een duidelijk antwoord.

OFFERTE WEBDESIGN

Jouw website is jouw online visitekaartje ! Het uitwerken van jouw website kan je best overlaten aan mensen die weten wat ze doen. Zo heeft u gegarandeerd een goed werkende website. Een goede website zorgt voor een goed   rendement en het aanbrengen van   nieuwe klanten. Neem contact op met ons, dan kunnen we adhv van uw wensen en uw budget samen kijken hoe   web en 3d er voor kan zorgen dat u het gewenste eindresultaat bekomt.

VRAAG JOUW OFFERTE NU AAN

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Geschat aantal pagina's op jouw website

Omschrijving van uw wensen